Ponnistus P08 etsii uusia pelaajia

Laji on jalkapallo,futsal, joukkueen kotipaikka on Helsinki ja pelattava sarja Helsingin piiri P10 (2008). Joukkueeseen kuuluu 38 jäsentä ja kalenterissa on 97 tulevaa treeniä tai peliä.

Ponnistus pojat 2008 syntyneet etsii uusia pelaajia!

Ponnistuksessa on pätevät valmentajat ja erittäin hyvä yhteishenki. Valmennuksen tavoitteena on kehittää pelaajia yksilöinä olipa tavoite sitten Real Madridissa tai vain saada lapselle hyvä liikunnallinen
elämäntapa.

Tarjoamme stressittömän ja turvallisen
harjoitteluympäristön jossa lapsi saa kehittyä omaan tahtiinsa.

Ikäluokassa on niin kilpatason pelaajia kuin vähemmän pelanneitakin joten jokaiselle löytyy oman tasoinen ryhmä. Harjoittelemme kaikki yhdessä mikä mahdollistaa pelaajan liikkumisen eri peliryhmissä oman kehityksen mukaan.

Panostamme jalkapallon harjoittelun lisäksi myös erillisiin kehonhallinta- ja koordinaatioharjoituksiin jotka ovat erittäin tärkeitä tämän ikäisille lapsille. Lapsen toisen lajin samanaikainen harrastaminen ei ole ongelma (vaan jopa melkein toivottavaa!).

Toiminta on pääsääntöisesti Ponnistuksen omalla kentällä Haapaniemenkadulla, johon on hyvät liikenneyhteydet. Talviaikaan harjoituksia myös Helsingin Urheilutalolla.

Tarvetuloa tutustumaan toimintaamme. Voitte käydä kuukauden verran harjoituksissamme ilman mitään maksuja ja sitoutumista jotta voitte varmistua että toimintamme on juuri teille sopivaa.

Lisätiedot: Erno Simonen 0408498116, Erno(piste)simonen(miuku)gmail(piste)com

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin tunti sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Ponnistus P08: kokoonpano